Von Backhaus har produceret kvalitets cykler siden år 2005. Cyklerne bliver lavet til alle livlige sjæle og der kan frit vælges i mellem 9 cykelmodeller, hvor der er én el-cykel og én børnecykel i vores sortiment.

Vores cykler er tiltænkt dig der sætter pris på dansk kvalitet og design, dig der altid er på farten og dig der har dine værdier i orden. Von Backhaus er et mærke du kan være stolt af. Vores cykler bliver produceret i Europa og er især kendt for sin høje lakkvalitet. Cyklerne er vores svar på kvalitetsbevidst hverdagsluksus, hvor vi konstant er nytænkende indenfor design, og tager udgangspunkt i de klassiske traditioner, som krydres med ekstra karakter og frække detaljer. Vi ligger altid forrest i feltet og afstanden til ’de andre’ har for alvor taget form. 

Vores kvalitets cykler er til dig der tør at udtrykke dig selv og hvem du er. Vores cykler er til dig der udstråler stolthed, selvstændighed og mod. Von Backhaus kan sammenlignes med sukkeret på din havregryn, fløden til dine jordbær og livets bedste ’treat meal’. Livet er ganske vist for kort til at skulle nøjes med at køre på en kedelig cykel. Derfor kan vi konstatere at hvorend vejen fører dig hen, så er Von Backhaus’ det bedste valg.

Du kan følge os på både Facebook og Instagram. del gerne din cykelhverdag med os via #ridewithpride


 

Lakkvalitet

Alle vores lakdele bliver lakeret på egene fabrikker i UNgarn og holland. Vi blander selv vores lakfarver og vi kan derfor tilbyde reservedele lakeret i cyklens originale farve.

Med en Von backhaus får du 5 års garanti på din cykel lakering.

 

 

 

 

 

 

stolthed

Vores mission er at du skal kunne køre på din von backhaus  med stolthed hver dag. Din cykel skal passe til din stil. Du skal ikke tilpasse dig efter din cykel stil.

 

#RIDEWITHPRIDE

 

DET SKAL VÆRE DIG ALLE VENDER SIG EFTER NÅR DU KOMMER CYKLENDE NED AF GADEN. DET ER ALTID DIG DER ER I CENTRUM PÅ EN VON BACKHAUS CYKEL. 

 

elcykel info

Vi giver 2 års garanti på din elcykels batteri, forudsat korrekt behandling.

batteriet skal minimum lades helt op 2 gange om måneden og bør opbevares ved stuetemperatur når det ikke benyttes.

 

ELCYKLENS OPLYSTE RÆKKEVIDDE ER IKKE EN GARANTI FOR DET ANTAL KILOMETER MAN KAN KØRE PÅ CYKLEN. DET HØJESTE ANTAL KM. ER MÅLT VED KØRSEL UNDER OPTIMALE FORHOLD (PÅ SAMME MÅDE SOM DET MÅLEs/OPLYSES PÅ BILER).

RÆKKEVIDDEN VIL ALTID VÆRE AFHÆNGIG AF VEJRFORHOLD, KØREUNDERLAG, HVILKET TERRÆN DER KØRES I, DEN SAMLEDE PERSON- OG BAGAGEVÆGT, din KØRESTIL OG LIGNENDE.